045 127 9009 info@k2autopesu.fi

Rekisteriseloste/Vello ajanvarausohjelma

(Rekisteriseloste saatu rekisterinpitäjältä 18.1.2018) Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä
K2Autopesu Oy, Haapaniemenkatu 17, Kuopio, Y-tunnus: 2861310-8

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Joni Kouvo
puh. 050-9133 411

3. Rekisterin nimi
Vello

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Kerättäviä henkilö- ja yritystietoja käytetään K2Autopesu Oy:n asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon. Lisäksi tietoja käytetään palveluun ja sen toimintaan liittyvien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
Vellosta vastaava K2Autopesu Oy voi myös lähettää markkinointi- ja tiedotusviestejä asiakkailleen. Asiakkailla on oikeus kieltäytyä näistä.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennetaan asiakkaan etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite (jos tarpeellinen), sukupuoli (jos tarpeellinen), avainsanat (kategoria), muistiinpanot sekä varaushistoria ja varauskohtaiset lisätiedot.

6. Tietojen luovuttaminen
K2Autopesu Oy ei luovuta kerättyjä asiakastietoja kolmannelle osapuolelle, ellei se on lain tai viranomaisen puolelta pakotettu siihen.

7. Rekisterin suojaus
Vello-tiliin tallennettavat tiedot ovat suojattuja käyttäjätunnus- ja salasanatunnistautumisella. Palvelun sähköpostitse lähetetyt viestit liikkuvat verkossa salaamattomana.
Tietokantapalvelin on suojattuja palomuurein, salasanoin ja palvelun teknisen toteutuksen keinoin. Salasanoja ei tallennetta palvelimelle selkokielisenä. Palvelin sijaitsee lukitussa tilassa.

8. Tietojen säilytys
Vello-palveluun tallennettuja asiakastietoja säilytetään palvelussa asiakassuhteen ajan aina siihen asti, kunnes Vello-tili poistetaan.

9. Tarkastusoikeus
Asiakkaalla on oikeus saada tarkastaa itseään koskevat tiedot ja tarvittaessa pyytää oikaisemaan virheellisen tiedon.

K2 Autopesu Oy

Autopesula Kuopion Toriparkissa